MENU

Welkom bij Grandis, het restaurant waar uw culinaire dromen werkelijkheid worden. Van onze uitgebreide menukaart tot onze exclusieve wijnbar, Grandis is meer dan alleen een eetgelegenheid; het is een beleving. Ons doel is om u een uitzonderlijke eetervaring te bieden, waar het beste van wijn en gastronomie samenkomt in een ongeëvenaarde harmonie van smaken en aroma’s.

De magie van Grandis: meer dan een restaurant

Grandis is niet zomaar een restaurant; het is een culinaire bestemming. Wanneer u door onze deuren loopt, treedt u binnen in een wereld waar de passie voor eten en drinken tastbaar is. Ons team werkt nauwgezet aan elk gerecht, waarbij ze gebruik maken van verse, hoogwaardige ingrediënten om uw smaakpapillen te verrassen en uw honger te stillen.

 

Onze vaderdagmenu:

 

 

 

Snelle navigatie

Maandmenu

Maandmenu Grandis

Amuse
****

Kroket van asperges met Serranoham – mosterdblad

Krokantje van Serrano

crème van Tierenteynse graanmosterd

****

Babykreeft in de oven met kruidenboter- fris slaatje

Gebakken krieltjes
****

Pavlova exotique

Mérinque – cremeux passie – créme vanille – brunoise mango
Coulis van tropische vruchten – witte chocolade décor

 

of

Assortiment fijne kazen (6 euro supplement)

€ 76

Allergeneninformatie kan opgevraagd worden
De samenstelling van de gerechten kan wijzigen

Lunchmenu

Geniet dagelijks van een heerlijke lunch met kraakverse ingrediënten.

€ 35

Allergeneninformatie kan opgevraagd worden.
De samenstelling van de gerechten kan wijzigen.

Voorgerechten

  • Artisanale garnaalkroketten (2 stuks) € 24
  • Artisanale kaaskroketten (2 stuks) € 18
  • Rundstartaar / Tierenteynse Graanmosterd / kwartel ei € 23
  • Carpaccio van rund / rucola / Parmezaan / truffel € 22
  • Vitello Tonato € 24
  • Tartaar van tonijn op de wijze van de chef € 28
  • Kreeft Belle vue 1/2 / kropsla / ei / cocktailsaus € 36

Hoofdgerechten

  • Steak op de grill saus naar keuze met fris slaatje / verse handgesneden frieten € 29
  • Tussenribstuk halfloin Hereford (2 pers) met saus naar keuze en fris slaatje € 44 pp
  • Rib Eye (300gr) op de grill saus naar keuze, fris slaatje verse friet € 44
  • Rundtartaar / Tierenteynse graanmosterd / kwartelei € 32
  • Bouillabaisse / gamba mossel vis en schelpjes / toast en rouille € 39
  • Zeetong meunière / citroenboter / fris slaatje / verse friet dagprijs
  • Kabeljauw / groenten mix / mousseline / mosseltjes € 38
  • Gamba's a la plancha / tartaar van zongedroogde tomaat / rouille € 42
  • Kreeft (min 450gr) in de oven met kruidenboter € 58
  • Kreeft Belle vue 1/1 met kropsla / ei / cocktailsaus € 58

Al onze gerechten worden geserveerd met keuze uit friet, rijst, puree 

Sauzen naar keuze: Béarnaise, Choron, Peper of Champignonsaus

Alle gerechten kunnen voor de kids (12 jaar) in kleinere porties verkregen worden.

Side dishes

  • Kom gemengde salade 2 pers € 12
  • Assortiment warme groentjes € 8
  • Witloofslaatje met groene appel en pijnboompitten € 8

Pasta

  • Fettuccine / truffel / rucola / Parmezaan € 38
  • Pasta vongole € 29

Salades

  • Caesar salade - kip / kwartelei / ansjovis / parmesaanse kaas / croûtons € 22
  • Groene salade met lauw geitenkaasje "en croûte" / gebakken spek / croûtons € 22
  • Salade Nicoise – frisse salade / tonijn / anjovis / krieltjes / tomaten / boontjes / ei € 29

Vraag ook naar onze suggestiekaart

Desserts

  • Dame Blanche met boterroomijs “Tartiste“ chocoladesaus en slagroom € 14
  • Café glacé € 14
  • Crema Catalana € 14
  • Coupe Colonel € 16
  • Moelleux au chocolat / vanille ijs / rood fruit € 18
  • Dessert van de maand € 18
  • Kaasbord € 22
  • Verwenkoffie / assortiment merchandise / Filliers advocaat € 18

Barbites

  • Garnaalballetjes 6 stuks / citroen en gefrituurde peterselie € 23
  • Nobashigarnalen in tempura spicy coctailsaus € 16
  • Anjovisfilets (10 stuks) Delacueva € 54
  • Anjovisfilets Delacueva per stuk € 6.50
  • Licht gerookt en gebrande zalm / fijn gesnipperde ui / citroen € 18
  • Goujonettes, homemade tartare, citroen 5st € 16
  • Oesters creuses 3 natuur 6 st € 27
  • Oesters creuses 3 gegratineerd 6 st € 36
  • Gamba’s a la plancha met rouillie en tartaar van tomaat € 22
  • Gemarineerde inktvis schijfjes in olijfolie € 18
  • Bordje schelpjes (vongolé, scheermes, mosselen) € 22
  • Gelakt buikspek / pickles crème / gepekelde groenten / mosterdblad € 14
  • Bordje Iberico Belotta € 32
  • Bruschetta con tomate / burrata / avocado 4 st € 16
  • Crunshi Sushi Zalm (6 stuks) – Hijiki salade € 22

Louis Dhontstraat 31
Deinze

Tel: +32 9 277 98 00