MENU

Welkom bij Grandis, het restaurant waar uw culinaire dromen werkelijkheid worden. Van onze uitgebreide menukaart tot onze exclusieve wijnbar, Grandis is meer dan alleen een eetgelegenheid; het is een beleving. Ons doel is om u een uitzonderlijke eetervaring te bieden, waar het beste van wijn en gastronomie samenkomt in een ongeëvenaarde harmonie van smaken en aroma’s.

De magie van Grandis: meer dan een restaurant

Grandis is niet zomaar een restaurant; het is een culinaire bestemming. Wanneer u door onze deuren loopt, treedt u binnen in een wereld waar de passie voor eten en drinken tastbaar is. Ons team werkt nauwgezet aan elk gerecht, waarbij ze gebruik maken van verse, hoogwaardige ingrediënten om uw smaakpapillen te verrassen en uw honger te stillen.

Snelle navigatie

Maandmenu

MAANDMENU NOVEMBER

Amuse

~

Kort gebakken griet, spinazie, bearnaise met grijze garnalen & schuim van bisque

~

Hertenkalffilet, winterse garnituren, grand-veneursaus & kroketten

~

Yoghurtijs van framboos en kokos, crumble & rood fruit

€76

Lunchmenu

Geniet dagelijks van een heerlijke lunch met kraakverse ingrediënten.

€ 35

Allergeneninformatie kan opgevraagd worden.
De samenstelling van de gerechten kan wijzigen.

Voorgerechten

  • Artisanale garnaalkroketten (2 stuks) € 26
  • Artisanale kaaskroketten (2 stuks) € 19
  • Mergpijpje / kruidenboter / gepekelde Amsterdamse ui / frisse kruidenmix € 18
  • Sint-Jacobsvrucht – mousseline – schorseneren – parmaham crumble € 26
  • Gebakken ganzenlever met toast van brioche – zeste van sinaas € 28

Hoofdgerechten

  • Steak op de grill saus naar keuze met fris slaatje / verse handgesneden frieten € 32
  • Fazantfilet fine Champagne, pastinaak, amandelkroketten, winterse groenten € 42
  • Rib Eye (300gr) op de grill saus naar keuze, fris slaatje verse friet € 44
  • Bouillabaisse / gamba, mossel, vis en schelpjes / toast en rouille € 39
  • Bouillabaisse / gamba, mossel, vis en schelpjes / toast en rouille Met halve kreeft € 69
  • Zeetong meunière / citroenboter / fris slaatje / verse friet dagprijs
  • Kabeljauw / groenten mix / mousseline / mosseltjes € 38
  • Europese kreeft 750gr in de oven met kruidenboter – krieltjes – frisse kruiden € 82

Al onze gerechten worden geserveerd met keuze uit friet, rijst, puree 

Sauzen naar keuze: Béarnaise, Choron, Peper of Champignonsaus

Alle gerechten kunnen voor de kids (12 jaar) in kleinere porties verkregen worden.

Side dishes

  • Assortiment warme groentjes € 8
  • Witloofslaatje met groene appel en pijnboompitten € 8

Pasta

  • Fettuccine / truffel / rucola / Parmezaan € 38

Salades

  • Groene salade met lauw geitenkaasje "en croute" / gebakken spek / croutons € 24
  • Salade Nicoise – frisse salade / tonijn / anjovis / krieltjes / tomaten / boontjes / ei € 29

Vraag ook naar onze suggestiekaart

Desserts

  • Dame Blanche met boterroomijs “Tartiste“ chocoladesaus en slagroom € 14
  • Café glacé € 14
  • Crema Catalana € 16
  • Coupe Colonel € 16
  • Moelleux au chocolat / vanille ijs / rood fruit € 18
  • Dessert van de maand € 18
  • Kaasbord € 22
  • Verwenkoffie / assortiment merchandise / Filliers advocaat / ijs € 18

To share

  • Garnaalballetjes 6 stuks / citroen en gefrituurde peterselie € 23
  • Nobashigarnalen in tempura spicy coctailsaus € 16
  • Licht gerookt en gebrande zalm / fijn gesnipperde ui / citroen € 18
  • Oesters creuses 3 natuur 6 st € 27
  • Gelakt buikspek / pickles crème / gepekelde groenten / mosterdblad € 14
  • Bordje Iberico Belotta € 32
  • Bruschetta con tomate / burrata / avocado 4 st € 16
  • Calamares in tempura, home-made tartaar € 18

Louis Dhontstraat 31
Deinze

Tel: +32 9 277 98 00