MENU

Welkom bij Grandis, het restaurant waar uw culinaire dromen werkelijkheid worden. Van onze uitgebreide menukaart tot onze exclusieve wijnbar, Grandis is meer dan alleen een eetgelegenheid; het is een beleving. Ons doel is om u een uitzonderlijke eetervaring te bieden, waar het beste van wijn en gastronomie samenkomt in een ongeëvenaarde harmonie van smaken en aroma’s.

De magie van Grandis: meer dan een restaurant

Grandis is niet zomaar een restaurant; het is een culinaire bestemming. Wanneer u door onze deuren loopt, treedt u binnen in een wereld waar de passie voor eten en drinken tastbaar is. Ons team werkt nauwgezet aan elk gerecht, waarbij ze gebruik maken van verse, hoogwaardige ingrediënten om uw smaakpapillen te verrassen en uw honger te stillen.

Snelle navigatie

Maandmenu

Tartaar van Holsteinrund / carpaccio secreto nr7
rode biet / oester

****

Grietbot filets met een knapperig korstje / sausje van
langoustine en karnemelk / puree van krieltjes
Frisse kruidenolie / shiitake / waterkers

****

Macaron van framboos / sponscake van pistache
Rood fruit / collie van rode vruchten

of

Assortiment fijne kazen

€76

Lunchmenu

Geniet dagelijks van een heerlijke lunch met kraakverse ingrediënten.

Aanbod volgens beschikbaarheid.

€ 35

Voorgerechten

  • St Jacobsnoot op de grill / crème van bloemkool / citrus / crumble van parmaham € 23
  • Artisanale garnaalkroketten (2 stuks) € 24
  • Kort gebakken ganzenlever / sausje van sinaas / Grand Manier / balsamico / toast € 23
  • Groene salade met lauw geitenkaasje "en croute" / gebakken spek / croutons € 15
  • Pomme Moscovite met een Oosterse toets 30gr / 50gr € 90 / € 120
  • Bisque van garnalen en langoustines / room / Armagnac € 19

Hoofdgerechten

  • Steak op de grill saus naar keuze met fris slaatje, verse friet € 29
  • Tussenribstuk halfloin Hereford 900 gr (2 pers) met saus naar keuze en fris slaatje € 42 pp
  • Bouillabaisse met gamba / mossel / vis en schelpjes / toast / rouille € 39
  • Sliptongen meunière / home made tartaarsaus / fris slaatje / verse friet € 38
  • Gamba’s à la plancha / tartaar van zongedroogde tomaat / rouille € 42

Al onze gerechten worden geserveerd met keuze uit friet, rijst, puree 

Sauzen naar keuze: Béarnaise, Choron, Peper of Champignonsaus

Alle gerechten kunnen voor de kids (12 jaar) in kleinere porties verkregen worden.

Side dishes

  • Kom gemengde salade 2 pers € 12
  • Assortiment warme groentjes € 8
  • Witloofslaatje met groene appel en pijnboompitten € 8
  • In echte boter gebakken witloof € 8

Pasta

  • Fettuccini met kreeft / compote van gepofte tomaten € 56
  • Fettuccini truffel / rucola / Parmezaan € 38

Salades

  • Caesar salade / kip / kwartelei / ansjovis / parmesaanse kaas / croutons € 22
  • Groene salade met lauw geitenkaasje "en croute" / gebakken spek / croutons € 22

Vraag ook naar onze suggestiekaart

Desserts

  • Dame Blanche met boterroomijs “Tartiste“ chocoladesaus en slagroom € 14
  • Café glacé € 14
  • Crème brulée € 14
  • Coupe Colonel € 16
  • Moelleux au chocolat / vanille ijs / rood fruit € 18
  • Dessert van de maand € 18
  • Kaasbord € 22
  • Verwenkoffie / assortiment merchandise / Filliers advocaat € 18

Barbites

  • Garnaalballetjes 6 stuks / citroen en gefrituurde peterselie € 23
  • Nobashigarnalen in tempura spicy coctailsaus € 16
  • Anjovisfilets (10 stuks) Delacueva € 54
  • Anjovisfilets Delacueva per stuk € 6.50
  • Licht gerookt en gebrande zalm / fijn gesnipperde ui / citroen € 18
  • Goujonettes, homemade tartare, citroen 5st € 16
  • Oesters creuses 3 natuur 6 st € 27
  • Oesters creuses 3 gegratineerd 6 st € 36
  • Gamba’s a la plancha met rouillie en tartaar van tomaat € 22
  • Gemarineerde inktvis schijfjes in olijfolie € 18
  • Bordje schelpjes (vongolé, scheermes, mosselen) € 22
  • Gelakt buikspek / pickles crème / gepekelde groenten / mosterdblad € 14
  • Bordje Iberico Belotta € 32
  • Bruschetta con tomate / burrata / avocado 4 st € 16
  • Crunshi Sushi Zalm (6 stuks) – Hijiki salade € 22

Louis Dhontstraat 31
Deinze

Tel: +32 9 277 98 00