Over ons

Een culinaire reis voor de zintuigen

Waar gastronomie en wijnexpertise elkaar ontmoeten

Bij Grandis staat uw culinaire ervaring centraal. Het is niet zomaar een restaurant, maar eerder een bestemming waar fijnproevers en wijnliefhebbers samenkomen voor een onovertroffen combinatie van voedsel en wijn. Van onze uitgebreide menukaart tot onze exclusieve wijnbar, Grandis staat garant voor een eetervaring die al uw zintuigen prikkelt en de liefde voor gastronomie viert.

Een toewijding aan culinaire excellentie

Zodra u Grandis binnenstapt, betreedt u een wereld waar elk detail is doordacht om een onvergetelijke ervaring te creëren. Onze chef-kok Johan Mares is de man achter de magische gerechten die u op uw bord vindt. Met een scherp oog voor kwaliteit kiest hij alleen de beste ingrediënten om gerechten te bereiden die zowel uw smaakpapillen als uw hart raken. Het culinaire team is erop gericht om elke gast een op maat gemaakte ervaring te bieden, waarbij elk gerecht een ambachtelijke meesterwerk is.

Een wijnreis onder begeleiding van een expert

Bij Grandis is wijn niet zomaar een drank; het is een essentieel onderdeel van uw culinaire reis. Onze sommelier Pieter Jan Luypaert heeft een passie voor wijn die bijna aanstekelijk is. Hij heeft een indrukwekkende selectie van meer dan 300 wijnen uit alle hoeken van de wereld samengesteld. Of u nu een ervaren oenofiel bent of iemand die graag nieuwe wijnen wil ontdekken, Pieter en zijn team staan voor u klaar om u te adviseren en te begeleiden in uw keuze.

Barbites: De kunst van het combineren

Wijn en eten gaan hand in hand bij Grandis. Onze barbites zijn niet zomaar bijgerechten, maar zorgvuldig samengestelde kleine gerechten die elke slok wijn completeren. Het gaat hier om een ware symfonie van smaken, waarbij elk ingrediënt en elke textuur bijdraagt aan een rijkere wijnervaring. Van heerlijke kazen en ambachtelijke vleeswaren tot exquise tapas, elk gerecht is bedoeld om uw beleving van wijn en eten te verrijken.

De privékelder: een zeldzame schat

Een uniek aspect van Grandis is onze privékelder, die enkele van de meest zeldzame en exclusieve wijnen herbergt. Hier krijgt u de kans om wijnen te proeven die met grote zorg zijn gerijpt en bewaard. Deze zeldzame flessen bieden u de mogelijkheid om de wijnwereld op een nieuwe en diepgaande manier te verkennen, een ervaring die u nergens anders zult vinden.

Door het samenspel van een gedreven team, een uitzonderlijke menukaart en een ongeëvenaarde wijnselectie heeft Grandis een plek gecreëerd waar elke maaltijd een viering is. We nodigen u uit om zelf te ervaren wat Grandis zo bijzonder maakt, en om met ons mee te gaan op deze unieke culinaire ontdekkingsreis.

Grandis

Sfeer

Louis Dhontstraat 31
Deinze

Tel: +32 9 277 98 00