Wijnbar

Ontdek een Wereld van Smaak

Wijnbar met Barbites

Welkom bij GRANDIS waar wijnliefhebbers en fijnproevers samenkomen om een ongeëvenaarde culinaire ervaring te beleven. Onze wijnbar is uw oase van genot, een plek waar u kunt ontspannen, proeven en genieten van de verfijnde kunst van wijn en gastronomie.

Een Overvloed aan Wijnen om Te Ontdekken

Bij GRANDIS draait alles om wijn en food. We zijn trots op onze uitgebreide collectie van meer dan 300 zorgvuldig geselecteerde wijnen van over de hele wereld. Of u nu een doorgewinterde wijnkenner bent of gewoon op zoek bent naar iets nieuws om te proberen, onze gepassioneerde sommeliers staan klaar om u te begeleiden bij uw wijnkeuze.

Van sprankelende champagnes tot rijke rode wijnen en verfrissende witte variëteiten, onze wijnkaart is een schatkist vol smaken en aroma’s. Elk glas is een avontuur op zich, en we nodigen u uit om met ons mee te reizen door de wereld van de wijn.

Barbites om Uw Zintuigen te Verwennen

Bij GRANDIS gaat wijn hand in hand met gastronomische barbites die zijn ontworpen om uw smaakpapillen te verwennen. Onze culinaire experts hebben een aanbod samengesteld dat perfect past bij onze wijnselectie. Of u nu kiest voor heerlijke kazen, ambachtelijke vleeswaren, smakelijke tapas of andere verrukkelijke gerechten, onze barbites zullen uw wijnervaring naar een hoger niveau tillen.

Ontdek de Privé Kelderervaring

Bijzonder voor GRANDIS is ons aanbod uit de privé kelder. Hier kunt u enkele van de meest zeldzame en bijzondere wijnen ontdekken die zorgvuldig zijn bewaard en gerijpt. Het is een kans om de geschiedenis van de wijn te proeven en te genieten van unieke en exclusieve flessen die nergens anders verkrijgbaar zijn.

Reserveer Nu voor een Onvergetelijke Avond

Of u nu een romantische avond uit plant, een informele bijeenkomst met vrienden of een speciale gelegenheid viert, GRANDIS biedt de perfecte setting. Onze toegewijde medewerkers staan klaar om u te verwelkomen en u te helpen bij het kiezen van de perfecte wijn-spijscombinaties.

Kom naar GRANDIS en laat ons uw zintuigen betoveren met onze uitgebreide wijnkaart en heerlijke barbites. Reserveer nu en ontdek een wereld van smaak die alleen bij ons te vinden is.

Louis Dhontstraat 31
Deinze

Tel: +32 9 277 98 00